Buker je aplikacija #1 za salone ljepote!

A uz to je i potpuno besplatan :)

Ulogujte se u Buker

Zakazujte termine

Buker aplikacija je u isto vrijeme i jednostavan i moćan alat sa kalendarom koji podržava zakazivanja u salonu, bilo da su telefonom, uživo, onlajn ili sa društvenih mreža, mobilnim aplikacijama ili sa SrediMe. Dodajte ili pregledajte naredne termine sa bilo kog mjesta!

Upravljajte svojim klijentima

Savršeni odnosi sa klijentima su tajna uspjeha dobrih salona, a Buker će Vam to olakšati naprednim mogućnostima kao što su detaljna istorija zakazivanja, važne napomene, rođendani, mjerenje pouzdanosti, blokiranje kao i kontaktiranje klijenata na 1 klik.

Smanjite broj nepojavljivanja

Podsjetite klijente na zakazane termine, potpuno automatski! Naši podsjetnici putem emaila besplatno i vrlo povoljno putem SMS-a, kao i obavještenja o svim promjenama drastično smanjuju broj nepojavljivanja i povećavaju zadovoljstvo klijenata.

Preuzmite kontrolu

Upravljajte svojim biznisom alatom za 21. vijek. Sa bilo kog mjesta pratite zakazivanja, otkazivanja, nedolaske, uposlenost, prihode, eventualne procente plaćene zaposlenima i zaradu, najpopularnije usluge kao i mnoštvo drugih uvijek spremnih izvještaja u realnom vremenu.

Online zakazivanja 24/7

Primajte zakazivanja bilo kada i van radnog vremena salona putem sopstvene online stranice za zakazivanje (Widget), koju možete koristiti kao sajt za računare i mobilne telefone ili je integrisati u Vaš postojeći sajt. Primajte i Facebook i Instagram zakazivanja automatski u Vaš kalendar.

Na svakom uređaju!

Bilo da koristite računar, tablet, svoj ili poslovni mobilni telefon, Buker je uvijek dostupan. Može se koristiti kao web sajt ili se instalirati kao mobilna aplikacija. Koristeći najnoviju PWA tehnologiju, zauzima nevjerovatno malo prostora i automatski se ažurira bez potrebe za novim prostorom na telefonu!

Offline pristup

Koristeći najnovija tehnološka rješenja, Buker aplikacija je dostupna i kada niste povezani na Internet. Tokom offline rada, možete imati pristup svojim zakazanim terminima i imati pregled svog poslovanja. Čim se ponovo povežete na Internet, automatski ćete dobiti najsvježiju kopiju svojih podataka.

Neograničeno!

Za razliku od drugih softvera za salone, Buker Vas ne ograničava na bilo koji način. Možete upravljati sa više odvojenih salona, imati neograničen broj zaposlenih, neograničen broj usluga, neograničen broj zakazivanja i svima obezbijediti automatske SMS i besplatne email podsjetnike.

Objedinite svoje poslovanje

Sva svoja zakazivanja i slobodne termine možete objediniti na jednom mjestu, ali i automatski uvoziti podatke i iz drugih kalendara i softvera. Naravno, dobijate i potpunu integraciju sa najvećim servisom za online zakazivanja u Bosni i Hercegovini i regiji SrediMe bez potrebe za dodatnim ažuriranjem!

Program za upravljanje salonima, zakazivanje i vođenje termina za sve vrste salona ljepote i SPA centara

✔ Frizerski salon

✔ Kozmetički salon

✔ Berbernica/Brijačnica

✔ Masažni studio

✔ Make-Up studio

✔ Nail bar

✔ Estetski centar

✔ Estetska klinika

✔ Laserski centar

✔ Studio ljepote

✔ Dermatološka klinika

✔ SPA centar

Buker pogodnosti za SrediMe partnerske salone

Besplatan unos i podrška

Usluge, cjenovnici i zaposleni podešeni u Buker aplikaciji su odmah dostupni za zakazivanje na SrediMe, tako da ne morate ažurirati cjenovnike više puta, a sve podatke ćemo besplatno unijeti za Vas, ili to možete učiniti i sami. Sva nova zakazivanja koja dobijete sa SrediMe sistema će se odmah pojaviti u ovome softveru. Naša služba Podrške je uvijek tu za Vas, na Vašem jeziku.

Bolji rejting na SrediMe

Korišćenjem ovoga besplatnog softvera za salone, slobodni termini Vašeg salona su u realnom vremenu dostupni za zakazivanje na SrediMe. Time smanjujete broj potencijalno preklapajućih ili odbijenih zakazivanja, a povećavate rejting (veći prioritet pri listanju salona) na SrediMe, a time raste i broj novih klijenata koje dobijate.

Formiranje baze klijenata

SrediMe partnerski saloni uz svako zakazivanje u ovome softveru dobiju i automatsko ažuriranje baze klijenata, kao i pravljenje novih klijenata sa istorijom zakazivanja. Svi Vaši klijenti sa SrediMe su već u bazi klijenata Buker softvera. Klijente je moguće dodatno uvesti iz drugog softvera ili izvesti u standarnom formatu.

Bezbjedno i sigurno na prvom mjestu

Enkriptovana komunikacija

Sva komunikacija sa Buker softverom se obavlja uz SSL enkripciju podataka, čineći je tako privatnom i maksimalno sigurnom. Koristite aplikaciju sa bilo kog mjesta potpuno bezbjedno.

Prvoklasni hosting

Buker aplikacija i podaci su smešteni u data centrima najbržeg i najjačeg regionalnog provajdera sa bekap napajanjem, sistemom hlađenja i pod 24×7 monitoringom, uključujući i fizičko obezbjeđenje i redovne bekap kopije.

Više nivoa pristupa

Svojim zaposlenima možete dati pristup Buker aplikaciji sa ili bez ograničenja, čuvajući tako npr. finansijske podatke i izvještaje samo za sebe ili menadžere, uz mogućnost trenutnog aktiviranja i deaktiviranja zaposlenih

Ne gubite vrijeme na zastarjele programe, moderna Buker aplikacija se redovno ažurira i unaprjeđuje.

Iza aplikacije stoji razvojni tim najvećeg sistema za zakazivanja u salonima sa višedecenijskim iskustvom.

Koji izvještaji su dostupni?

Bilo da pratite prodaju, performanse vašeg tima, upotrebu resursa i utrošak vremena, SrediMe Buker nudi veliki broj poslovnih izvještaja koji olakšavaju praćenje poslovanja, uočavanje trendova i potencijalnih mjesta za poboljšanje.

Izvještaji u realnom vremenu prate važne metrike poslovanja, od zakazivanja, usluga, klijenata pa do zaposlenih. Svaki izvještaj možete dobiti za svaki predefinisani ili ručno odabrani vremenski period, a kada god postoje podaci, izvještaje možete dodatno filtrirati po zaposlenom ili po izvoru.

Pripremili smo listu raznih izvještaja koji su vam odmah dostupni:
 • Zbirni pregled - Brzi pregled trenutno poslovanja salona, sa dnevnim pregledom novih zakazivanja prethodne sedmice, za narednih 7 dana, najpopularnijih usluga, aktivnosti zaposlenih i broju novih klijenata po danima.
 • Zakazivanja - Detaljan pregled zakazivanja, sa posebnim pregledom za svaki status zakazivanja, kao i fiteri po zaposlenom i izvoru.
 • Nepojavljivanja - Detaljan pregled zakazanih termina na koji se klijenti nisu pojavili.
 • Usluge - Najpopularnije usluge i broj realizovanja za svaku uslugu u datom periodu, kao i promet i udio u prometu.
 • Grupe usluga - Još širi pogled na popularnost usluga sa grupisanjem po grupama usluga, kao i promet i udio u prometu.
 • Zaposleni - Pregled zakazivanja i prometa po zaposlenom u datom vremenskom periodu, kao i pregled utrošenog vremena.
 • Zakazivanja po satu - Otkrijte koliko posla se obavlja u kom dijelu dana, za sve ili za odabranog zaposlenog.
 • Zakazivanja po danu sedmice - Otkrijte koliko posla se obavlja u kom danu sedmice, za sve ili za odabranog zaposlenog.
 • Zakazivanja po mjesecu - Otkrijte koliko posla se obavlja u kom mjesecu godine, za sve ili za odabranog zaposlenog.
 • Zakazivanja po klijentu - Top klijenti salona po broju obavljenih usluga ili prometu.
 • Zakazivanja po izvoru - Koliko zakazivanja dobijate sa SrediMe, koliko preko Widgeta, a koliko samostalno?
 • Zbirno po danima - Detaljni pregled prometa zbirno po danima.
 • Zbirno po mjesecima - Detaljni pregled prometa zbirno po mjesecima.
 • Podsjetnici - Listing svih poslatih podsjetnika na zakazane termine.

Ukoliko vam je potrebno da podatke dodatno analizirate u nekom drugom softveru, sve izvještajte SrediMe Bukera možete jednim klikom izvesti u standardnom CSV formatu pogodnom za uvoz u Excel / Google Sheets ili druge programe.
Treba vam još neki izvještaj? Nema problema, javite nam i dodaćemo ga već u narednu verziju softvera!

Buker je dostupan besplatno za SrediMe partnere

Ulogujte se u Buker aplikaciju sa pristupnim podacima koje ste dobili od SrediMe.

Logovanje u BukerJoš uvijek niste SrediMe partner?

Postanite partner