Frizerski saloni u Sarajevu koji rade nedjeljom?

Nekada teško pitanje "Kako naći dobar frizerski salon koji radi nedjeljom?" je konačno dobilo dobar odgovor. I vrlo je lako!

Frizerski saloni u Sarajevu koji rade nedjeljom?

U Sarajevu postoji više stotina frizerskih salona. Od Ilidže do Baščaršije svaki kraj ima svoje omiljene salone, ali su samo neki od njih toliko dobri da ćete otići daleko koliko treba da dobijete vrhunsku uslugu friziranja. Upravo takve salone okuplja SrediMe - najbolje preporučene salone u cijelom Sarajevu. Za svaki od takvih salona, SrediMe nudi detaljne i ažurne cjenovnike, slike usluga, slike salona, popuste i tačno radno vrijeme, kao i slobodne termine za zakazivanje. I naravno, kao šlag na tortu - online zakazivanje termina/naručivanje bez potrebe da zovete salon.

Ali, postoje i neki zahtjevi koje korisnici povremeno imaju, a koji su specifični i koji pokazuju pravu snagu SrediMe. Tražite salon danas popodne, sutra uveče ili na dan nekog važnog događaja prije podne? Pomoću SrediMe filtera možete lako naći svaki takav salon!

Posebno čest upit su frizerski saloni koji rade nedjeljom u Sarajevu. Sarajevo kao centar poslovnih aktivnosti u Bosni i Hercegovini ima veliki broj poslovnih žena koji žele osigurati da će u ponedeljak, prvi radni dan sedmice, izgledati savršeno na poslu. A najbolji način za to je da zakažu friziranje u nekom od salona koji rade nedjeljom. Srećom, takvi saloni postoje! I ne samo to, već ih ima poprilično :)

Najlakši način da dođete do salona otvorenih nedjeljom u Sarajevu (ili nekom od drugih gradova u kojima radi SrediMe) je da koristite poseban filter za ovu namjenu:

  1. Izaberite na naslovnoj strani SrediMe salone u Sarajevu,
  2. Izaberite uslugu Friziranje da biste dobili sve frizerske salone u Sarajevu,
  3. U filteru salona, pod opcijom Posebni zahtjevi, kliknite/čekirajte opciju Otvoren nedjeljom,

I to je sve, a još brži način je da kliknte na link za direktno listanje sarajevskih frizerskih salona koji su otvoreni nedjeljom.

Takođe, imate i ponudu salona ljepote nedeljom u drugim gradovima BiH,

Dobićete ažurnu listu frizerskih salona koji rade nedjeljom, tj. kojima je radno vrijeme takvo da su otvoreni u nedjelju, kao i da imaju zaposlene koji obavljaju uslugu friziranja nedeljom. Sve što Vam preostaje je da pregledate ponuđene salone, bilo kao listing ili na mapi, detaljnije izaberete vrstu usluge (feniranje, šišanje, farbanje ili neku kombinaciju tih usluga) i zakažete svoj termin online. Svakako, feniranje je najpopularnija usluga koja se zakazuje za termine nedjeljom.

Nakon zakazivanja na SrediMe, dobićete potvrdni e-mail iz salona, a nekoliko sati prije zakazanog termina SrediMe će Vam poslati SMS poruku sa napomenom o zakazanom terminu.

Uživajte u svom friziranju i zablistajte na poslu prvog radnog dana sedmice!

Još sličnih tekstova