Popunjavajte kalendar 24 sata dnevno

Budite uvijek otvoreni, nikada prezauzeti da se javite na poziv. Zaboravite na propuštene pozive, poruke koje dugo čekaju da budu odgovorene i gledajte kako se Vaš kalendar puni novim klijentima čak i tokom noći.

Booking

Primajte zakazivanja na svim platformama

SrediMe, Facebook, Instagram, Google pretraga, Vaš sajt, bilo gdje.... Otvorite mogućnost online zakazivanja u svom salonu besplatno pomoću SrediMe rješenja za prijem zakazivanja. Neka Vaši klijenti zakažu termin kada god žele i kako god žele.

Zakazivanje na mobilnim aplikacijama

Vaš salon će se moći zakazati i kroz popularne Android i iOS aplikacije SrediMe, kako biste bili još bliže svojim klijentima, kada god im trebate.

Samo Vaša strana za zakazivanje

Partnerski saloni servisa SrediMe osim listinga na SrediMe dobijaju i privatnu stranicu (Widget) samo za Vaš salon sa mogućnošću online zakazivanja putem računara i mobilnih telefona. Za sva zakazivanja se Vaše privatne stranice ne plaćate nikakvu proviziju - besplatna su.

Sva zakazivanja na jednom mjestu

Bez obzira na kojoj platformi dobijete zakazivanje, sva će biti dostupna na jednom mjestu, zajedno sa profilom Vašeg klijenta. SrediMe softverski alati za salone Vam omogućavaju da objedinite i lako upravljate zakazivanjima, na računaru ili mobilnom telefonu, bilo kada, bilo gdje!

Jer slika govori više od 1000 riječi

Popunite svoj SrediMe profil LookBook fotografijama usluga i olakšajte klijentima izbor tretmana. Svaka slika LookBooka može biti povezana sa uslugom Vašeg salona, pa klijenti mogu ne samo vidjeti slike, već ih odmah i zakazati uslugu.

Sami birajte kada želite nove klijente

Na SrediMe možete potpuno upravljati slobodnim terminima svog salona i svakoga od Vaših zaposlenih posebno. Popunite praznine u kalendaru onako kako Vama trenutno odgovara.

Postanite partner

Još SrediMe rješenja za partnere

BUDITE VIDLJIVI

Neka svi vide koliko ste posebni

Hiljade korisnika Interneta traga za svojim novim omiljenim salonom na SrediMe. Neka im to postane baš Vaš salon.

Kako da reklamiram salon?
BUDITE ORGANIZOVANI

Manje dosadnih poslova, više vremena za ono što volite

Sa mnogo manje truda kontrolišite rad svog salona, sa bilo kog mjesta i u bilo koje vrijeme, a dobijeno vrijeme iskoristite za ono što je stvarno bitno.

Preuzmite kontrolu
ZADRŽITE KLIJENTE

Tehnologija koja pomaže zadovoljstvu klijenata

Sa SrediMe dobijate vrhunske alate koji će Vam pomoći da se lojalni klijenti iznova vraćaju u Vaš salon.

Kako da zadržim klijente?