Više zadovoljnih klijenata salona

Sa SrediMe dobijate vrhunske alate koji će Vam pomoći da dobijete lojalne klijente koji se iznova vraćaju u Vaš salon.

Booking

Jednostavni i efektni alati za odnose sa klijentima

Vjerni i zadovoljni klijenti su osnova svako uspješnog salona. Sa našim alatima ćete moći odvojite više vremena za svoje klijente.

Održavanje baze klijenata

Svako zakazivanje na Sredime platformi se direktno i automatski oslikava u Vašoj bazi klijenata, a ukoliko klijent prvi put zakazuje automatski mu se kreira profil. Na dalje, možete lako pratiti sva zakazivanja klijenta, njegove preference, rođendane, posebne napomene i omiljene tretmane.

Klijente možete dodavati i sami, ili ih uvesti iz nekog drugog softvera ukoliko ga koristite.

Automatski podsjetnici o terminima

SrediMe može da šalje automatske podsjetnike o zakazanim terminima u optimalno vrijeme. Podržavamo email i SMS podsjetnike. Email podsjetnici su besplatni, a SMS su besplatni za sva SrediMe zakazivanja, dok se minimalno doplaćuju ukoliko želite da ih šaljete i svojim direktnim klijentima.

Slanjem blagovremenih podsjetnika značajno povećavate zadovoljstvo klijenata, ali i smanjujete mogućnost kasnog otkazivanja ili nepojavljivanja klijenata.

Omogućite klijentima lakše zakazivanje u bilo koje vrijeme

Partnerski saloni servisa SrediMe osim listinga na SrediMe dobijaju i privatnu stranicu (Widget) samo za Vaš salon sa mogućnošću online zakazivanja putem računara i mobilnih telefona. Za sva zakazivanja sa Vaše privatne stranice ne plaćate nikakvu proviziju - besplatna su.

Lako ponovno zakazivanje

SrediMe sajt i mobilne aplikacije omogućavaju lako i brzo ponovno zakazivanje termina u salonima za klijente koji su ih već posjetili. Dovoljno je par klikova i usluga može da se ponovi u nekon narednom terminu opet.

Postanite partner

Još SrediMe rješenja za partnere

NAĐITE NOVE KLIJENTE

Dobijajte nove klijente i kada ne radite

Ne gubite klijente jer trenutno ne radite ili ne možete da razgovarate telefonom. Neka se Vaš kalendar zakazivanja puni novim klijentima 24/7 potpuno automatski.

Kako do više zakazivanja?
BUDITE VIDLJIVI

Neka svi vide koliko ste posebni

Hiljade korisnika Interneta traga za svojim novim omiljenim salonom na SrediMe. Neka im to postane baš Vaš salon.

Kako da reklamiram salon?
BUDITE ORGANIZOVANI

Manje dosadnih poslova, više vremena za ono što volite

Sa mnogo manje truda kontrolišite rad svog salona, sa bilo kog mjesta i u bilo koje vrijeme, a dobijeno vrijeme iskoristite za ono što je stvarno bitno.

Preuzmite kontrolu