Muški frizeri u frizerskim salonima u Banjaluci (5)

Atosnovo!

Ive Andrića 2, Banja Luka | Frizerski salon
Brijanje brade
5
Muško šišanje
7
Oblikovanje brade
5
Sve usluge...

Pink Lady

Trg Krajine 2, RK boska, 2.sprat, Banja Luka | Frizersko kozmetički salon
Muško šišanje + pranje kose
15
Sve usluge...

ABelle

Zelengorska bb, Banja Luka | Frizersko kozmetički salon
Muško šišanje
5
Sve usluge...

Dara

Put srpskih branilaca 54, Banja Luka | Frizersko kozmetički salon
Muško šišanje
10
Sve usluge...

Laser centar Šiško

Jevrejska 69, Banja Luka | Frizersko-kozmetički salon
Skidanje brade mašinicom
3
Brijanje brade
5
Muško šišanje
7
Sve usluge...

Izlistajte svoj salon



Najbolji saloni za Muški frizeri u Banjaluci

Treba Vam muški frizeri u Banjaluci i tražite najbolji ili najpovoljniji salon? Mi imamo najveći izbor izvrsnih salona koji čekaju na Vas! Za svaki budžet muški frizeri. Pronađite salone, uporedite cijene, utiske korisnika i usluge i zakažite svoj termin za muški frizeri u Banjaluci na najlakši način. Ako tražite najbolje cijene, svakako provjerite i trenutne popuste i promocije u salonima na SrediMe. U ovome trenutku možete birati usluge 5 dostupnih salona.
Ponuda usluga za muški frizeri u Banjaluci na SrediMe je trenutno u rangu cijena od 3 KM do 15 KM, sa prosječnom cijenom od 6,89 KM. Svakako, različiti saloni nude uslugu muški frizeri sa raznim opcijama i nivoima usluge koji su uključeni u cijenu.

Popularne usluge

Vidi sve tretmane u Banjaluci
Banja Luka, krajiška ljepotica je nadaleko poznata po prirodnoj ljepoti djevojaka, žena, ali dabome i ljepoti i jačeg pola koga, kako urbana legenda kaže ima čak i 7 puta manje u gradu u odnosu na žene. Ipak, popisi stanovnika Banja Luke uveliko demantuju ovaj odnos muškaraca i žena, no ništa ne može demantovati drugu urbanu legendu o gradu na Vrbasu - da su Banjalučanke najljepše žene na čitavom prostoru bivše Jugoslavije, još od davnih vremena i Safikade do modernih banjalučkih zvijezda In... Više o Banjaluci