Saloni ljepote u Trebinju (7)

Studio Elegance

Vožda Karađorđa 96, Trebinje | Frizersko kozmetički salon
Fantastično10.0(2)
Maderoterapija
25
Feniranje + pranje kose - duga kosa
10
Brazilska maderoterapija
30
Sve usluge...

AJAT Spa & Beauty

Vožda Karađorđa 5, Trebinje | Studio za masažu
Terapeutska masaža - 30 minuta
30
Relax masaža - 45 minuta
40
Masaža vulkanskim kamenjem - 60 minuta
50
Sve usluge...

Anja

Preobraženska bb, Trebinje | Frizerski salon
Fantastično10.0(1)
Feniranje na ravno / lokne - duga kosa
12
Pranje kose + žensko šišanje + feniranje - kosa srednje dužine
16
Feniranje na ravno / lokne - kratka kosa / kosa srednje dužine
11
Sve usluge...

Masaže Studenac

Melentija Petrovića bb, Trebinje | Studio za masažu
Medicinska masaža - 60 minuta
50
Masaža vulkanskim kamenjem - 60 minuta
60
Medicinska masaža - 30 minuta
30
Sve usluge...

Lotus Beauty Studio

Kralja Petra I Oslobodioca 55, Trebinje | Kozmetički salon
Fantastično10.0(4)
Posljednji put zakazan: juče
Estetski pedikir + trajni lak
35
Trajni lak
15
Depilacija cijelih nogu + prepone hladnim voskom - za dame
25
Sve usluge...

Dragstor Studio

Herceg Stefana Kosače 27, Trebinje | Frizerski salon
Fantastično10.0(1)
Feniranje na ravno - kosa srednje dužine
12
Joico kraljevski tretman - sve dužine kose
30
Pramenovi na foliju - sve dužine
80
Sve usluge...

Harmonija

Stari grad 119, Trebinje | Kozmetički salon
Gel lak - ruke
15
Depilacija cijelih nogu hladnim voskom - za dame
30
Estetski pedikir + gel lak
45
Sve usluge...

Izlistajte svoj salonSaloni u Trebinju - Sve što treba da znate

Trebinje, grad u usponu i nova turistička atrakcija u regiji. Najjužniji grad Republike Srpske je i grad Jovana Dučića, bogate istorije i prelijepih žena i djevojaka. Prirodna ljepota trebinjki je neupitna, ali to nije sve jer one znaju koliko je važno da njeguju svoju ljepotu. Frizure u Trebinju odavno prate sve top svjetske trendove i modu, koriste se svi najbolji kozmetički brendovi i saloni ljepote kojih ima u svim dijelovima grada su često puni.

Najbolji saloni ljepote u cijelom Trebinju

Pronaći najbolje salone u Trebinju, kao i u svakom drugom gradu koji ubrzano raste nije lak posao, pogotovo ukoliko tražite nešto moderno i najbolje baš za sebe, po svojim mjerilima. Zbog toga je SrediMe to učinio za Vas i pažljivo probrao stvarno najbolje salone u Trebinju, od strogog Centra, Bregova, prema novijim dijelovima grada, Mokrim dolovima, Tini, Hrupjelima, Zasadu, Gorici ili Gradu Sunca.

Svi trebinjski saloni koji su na SrediMe su isključivo provjereni i registrovani saloni i za svaki od salona ljepote možete vidjeti slike salona, fotografije tretmana i kompletan cjenovnik.

Zakažite salon ljepote u Trebinju online

Tražite brojeve telefona salona ljepote u Trebinju? Pozivate po ko zna koji put dok Vam se salon javi? Čekate na vezi dok Vam kažu koji termini su slobodni i pokušavate na brzinu da se odlučite? Ne mora više tako! Zakazivanje termina, naručivanje i rezervacija salona ljepote u Trebinju sa SrediMe nikada nije bilo lakše i brže, a sređen izgled i ljepota je sada svima dostupna online i na klik. Vaše je samo da opušteno pregledate SrediMe i izaberete neki (ili više njih!) od najboljih salona ljepote i njihovih izvrsnih i pažljivo biranih usluga i tretmana koje izvode obučeni profesionalci.

Cijene salona ljepote u Trebinju

Trebinjci bi danas rekli sa u gradu pod Leotarom nikada nije bilo više salona ljepote nego što ih ima danas - i to je odlično! Desetine salona nude usluge svih nivoa cijena - od onih najjeftinijih ili salona sa popustom pa do eksluzivnih salona ljepote kojima su stalne mušterije ne samo trebinjci i trebinjke već i stanovnici susjednih gradova Crne Gore i Hrvatske: Dubrovnik, Herceg Novi, Budva, Nikšić, Podgorica... Na Vama je da izaberete koja Vam cijena odgovara, a SrediMe Vam daje tačan pregled cjenovnika vrhunskih salona ljepote u Trebinju.

Primjetite i to da su sve cijene u cjenovnicima na SrediMe potpuno iste kao i u salonima. Dodatno, možete pretraživati salone ljepote i usluge dostupne u Trebinju po cijeni, tako što ćete u filteru salona zadati do koje cijene želite da platite uslugu koju želite i dobićete sve salone koji tu uslugu nude sa tom cijenom. Svakako, cijena je samo jedan od faktora kada odlučujete koji salon ljepote izabrati, te pregledajte i iskustva drugih korisnika, slike, LookBook i naravno raspoložive termine.

Stanovnici Trebinja se sigurno ne bi složili da su cijene u salonima ljepote i estetskim klinikama u našem gradu male, ali kada se porede sa mnogim zemljama Evrope, cijene su stvarno dosta niže (naravno, i naš standard života je finansijski takav), te u poslednje vrijeme postoji sve više pojava kozmetičkog, frizerskog i estetskog turizma, pogotovo tokom ljetnjih mjeseci kada u Trebinje turistički dođe veliki broj ljudi iz Srbije, Njemačke, Danske, Švedske...

Kozmetički saloni u Trebinju i još mnogo toga

Kozmetičke usluge su posebno popularne u Trebinju. Ako tražite najbolji kozmetički salon u Trebinju blizu vas, vrlo je vjerovatno da ćete ga naći na SrediMe i to sa tačnim cijenama, radnim vremenom i slobodnim terminima. Ali, na SrediMe u Trebinju postoji još i mnogo više ponuda za vašu ljepotu: masaže su posebno popularne, šišanje i feniranje, izlivanje i nadogradnja noktiju, šminkanje, farbanje kose u svim varijantama od klasičnih, preliva, pramenova do modernog balejaža i drugih tehnika. Svoje ruke možete uljepšati izvrsnim manikirom, kožu dovesti do perfekcije depilacijom voskom ili šećernom pastom, epilacijom i drugim tretmanima za kožu.

Najbolji saloni za razne vrste tretmana u Trebinju

Treba Vam razne vrste tretmana u Trebinju i tražite najbolji ili najpovoljniji salon? Mi imamo najveći izbor izvrsnih salona koji čekaju na Vas! Za svaki budžet razne vrste tretmana. Pronađite salone, uporedite cijene, utiske korisnika i usluge i zakažite svoj termin za razne vrste tretmana u Trebinju na najlakši način. Ako tražite najbolje cijene, svakako provjerite i trenutne popuste i promocije u salonima na SrediMe. U ovome trenutku možete birati usluge 7 dostupnih salona.
Ponuda usluga za razne vrste tretmana u Trebinju na SrediMe je trenutno u rangu cijena od 10 KM do 80 KM, sa prosječnom cijenom od 31 KM. Svakako, različiti saloni nude uslugu razne vrste tretmana sa raznim opcijama i nivoima usluge koji su uključeni u cijenu.

Najnoviji utisci

10.0 Studio Elegance
brzo, nije skupo i odlično, oduševljena sam!!!

Ivana, prije 3 nedjelje

10.0 Dragstor Studio
sve je bilo ok, osim što majstor ponekad kasni na posao izgleda, ali ljubazni su i fino rade, pa im se oprašta:)

Ivana, prije 4 mjeseca

10.0 Lotus Beauty Studio
Oduševljena sam ovim salonom, nisam znala da ima tako dobrih salona u Trebinju, u rangu je najboljih beogradskih salona. Veoma prijatna atmosfera, prijatno osoblje, odlično urađene usluge, zaista sam prijatno iznenađena!

Ivana, prije 4 mjeseca

Vidi sve
Vidi sve tretmane u Trebinju
Trebinje, grad u usponu i nova turistička atrakcija u regiji. Najjužniji grad Republike Srpske je i grad Jovana Dučića, bogate istorije i prelijepih žena i djevojaka. Prirodna ljepota trebinjki je neupitna, ali to nije sve jer one znaju koliko je važno da njeguju svoju ljepotu. Frizure u Trebinju odavno prate sve top svjetske trendove i modu, koriste se svi najbolji kozmetički brendovi i saloni ljepote kojih ima u svim dijelovima grada su često puni.Najbolji saloni ljepote u cijelom Trebinju... Više o Trebinju