Paketi usluga u salonima ljepote u Trebinju (3)

Anja

Preobraženska bb, Trebinje | Frizerski salon
Fantastično10.0(2)
Posljednji put zakazan: juče
Farbanje cijele dužine + šišanje - kosa srednje dužine
37
Farbanje cijele dužine + šišanje - duga kosa
42
Sve usluge...

Harmonija

Stari grad 119, Trebinje | Kozmetički salon
Estetski pedikir + gel lak
45
Sve usluge...

Studio Elegance

Vožda Karađorđa 96, Trebinje | Frizersko kozmetički salon
Fantastično10.0(3)
Pramenovi na foliju + feniranje - kratka kosa
50
Pramenovi na foliju + feniranje - kosa srednje dužine
70
Pramenovi na foliju + feniranje - duga kosa
90
Sve usluge...

Izlistajte svoj salonNajbolji saloni za Paketi usluga u Trebinju

Treba Vam paketi usluga u Trebinju i tražite najbolji ili najpovoljniji salon? Mi imamo najveći izbor izvrsnih salona koji čekaju na Vas! Za svaki budžet paketi usluga. Pronađite salone, uporedite cijene, utiske korisnika i usluge i zakažite svoj termin za paketi usluga u Trebinju na najlakši način. Ako tražite najbolje cijene, svakako provjerite i trenutne popuste i promocije u salonima na SrediMe. U ovome trenutku možete birati usluge 3 dostupnih salona.
Ponuda usluga za paketi usluga u Trebinju na SrediMe je trenutno u rangu cijena od 37 KM do 90 KM, sa prosječnom cijenom od 55,67 KM. Svakako, različiti saloni nude uslugu paketi usluga sa raznim opcijama i nivoima usluge koji su uključeni u cijenu.

Popularne usluge

Vidi sve tretmane u Trebinju
Trebinje, grad u usponu i nova turistička atrakcija u regiji. Najjužniji grad Republike Srpske je i grad Jovana Dučića, bogate istorije i prelijepih žena i djevojaka. Prirodna ljepota trebinjki je neupitna, ali to nije sve jer one znaju koliko je važno da njeguju svoju ljepotu. Frizure u Trebinju odavno prate sve top svjetske trendove i modu, koriste se svi najbolji kozmetički brendovi i saloni ljepote kojih ima u svim dijelovima grada su često puni.Najbolji saloni ljepote u cijelom Trebinju... Više o Trebinju