Podizanje očnih kapaka u kozmetičkim salonima (3)

Top 20 salona u cijeloj BiH
na osnovu popularnosti i ocjena na SrediMe, ažurnosti slobodnih termina i zadovoljstva klijenata

Akademija Ljepote Dalila - Baščaršija

Safvet-bega Bašagića 7 , Sarajevo | Frizersko kozmetički salon
Odlično8.9(10)
Posljednji put zakazan: danas
Plasma pen
90
Sve usluge...

Diamond touch

Hamdije Kreševljakovića 61, Sarajevo | Kozmetički salon
Fantastično10.0(3)
Plazma pen - podizanje kapaka
100
Sve usluge...

DAKKSI

Prve sarajevske brigade 8, Istočno Sarajevo, Sarajevo | Frizersko-kozmetički salon
Fantastično10.0(10)
Plasma pen
70
Sve usluge...

Izlistajte svoj salonNajbolji saloni za Lice (Podizanje očnih kapaka) u cijeloj BiH

Treba Vam lice (podizanje očnih kapaka) u cijeloj BiH i tražite najbolji ili najpovoljniji salon? Mi imamo najveći izbor izvrsnih salona koji čekaju na Vas! Za svaki budžet lice (podizanje očnih kapaka). Pronađite salone, uporedite cijene, utiske korisnika i usluge i zakažite svoj termin za lice (podizanje očnih kapaka) u cijeloj BiH na najlakši način. Ako tražite najbolje cijene, svakako provjerite i trenutne popuste i promocije u salonima na SrediMe. U ovome trenutku možete birati usluge 3 dostupnih salona.

Najčešća pitanja i odgovori

 • U kojim salonima nude uslugu podizanje očnih kapaka?
  Na ovoj strani su izlistani trenutni top saloni koji nude ovu uslugu, prema ocjenama korisnika i raspoloživosti termina. Za cijelu listu svih salona koji rade uslugu podizanje očnih kapaka u vašem gradu, prvo izaberite svoj grad i eventualno nakon toga dodatne filtere lokacije ili cijene.
 • Da li mogu zakazati podizanje očnih kapaka blizu mene na SrediMe?
  SrediMe je dostupan u više gradova i nudi salone ljepote u raznim dijelovima grada, sa fokusom na centar grada, ali imamo i salone u skoro svim dijelovima grada. Izaberite prvo svoj grad, a potom u filterima možete detaljnije naći oblasti u blizini Vas koji nude uslugu podizanje očnih kapaka. Ukoliko vam je lokacija najvažniji faktor, nakon izbora grada izaberite prikaz salona na mapi.
 • Kako da pronađem najbolji salon za uslugu podizanje očnih kapaka u blizini?
  SrediMe se fokusira na rad sa najboljim salonima, a svaki salon ima svoje specijalnosti. Skoro da nema salona koji je najbolji u svemu, a još da je i najbliži vašoj lokaciji. Zato je najbolje izabrati prvo vaš grad na SrediMe, potom konkretnu uslugu ljepote koju želite da obavite, npr. podizanje očnih kapaka, a potom ćete dobiti salone koji su rangirani po ocjenama izvođenja tog tipa usluga, kao i prema zadovoljstvu klijenata, cijenama, pouzdanosti i naravno raspoloživosti slobodnih termina.
 • Koliko košta usluga podizanje očnih kapaka u salonima?
  Kod usluga ljepote i zdravlja, cijena ne bi trebala da bude prvi parametar koji gledate kada birate salon, jer cijena može značajno da varira u zavisnosti od kvaliteta preparata, aparature, iskustva zaposlenih, trajanja procedure, ali i lokacije salona. Prosječna cijena za uslugu podizanje očnih kapaka u svim salonima na SrediMe je trenutno 86,67 KM, idući od najniže cijene od 70 KM, pa sve do 100 KM. Ukoliko imate neki budžet u koji morate da se uklopite, možete koristiti filter cijena nakon što izaberete svoj grad.
 • Gdje mogu da vidim salone sa popustom za uslugu podizanje očnih kapaka u mom gradu?
  Svi saloni trenutno daju popuste za cijenu usluge podizanje očnih kapaka u vašem gradu se mogu pronaći tako da izaberete svoj grad, a potom u filterima na vrhu ekrana izaberete opciju "Samo sa popustom" i dobićete listu salona koji trenutno nude podizanje očnih kapaka sa popustom i iznos popusta.
 • Kako da nađem slobodne termine za uslugu podizanje očnih kapaka u nekom salonu?
  SrediMe je direktno povezan sa kalendarima salona ljepote, tako da prikazuje slobodne termine onako kako ih saloni imaju. Kada izaberete salon ljepote i željene usluge (možete izabrati jednu ili više usluga odjednom), dobićete sve slobodne termine salona, a Vi možete izabrati onaj koji Vam najviše odgovara
 • Gdje da nađem broj telefona salona?
  SrediMe je online platforma za direktno zakazivanje u kalendarima salona, tako da nema potrebe da telefonirate salone i čekate na odgovor. Umesto čekanja na liniji i snalaženja sa na brzinu pročitanim slobodnim terminima, nudimo vam brz i jasan pregled slobodnih termina i cijena u salonima koje možete na miru odabrati prema svojim drugim obavezama i zakazati direktno na sajtu u par klikova, čak i van radnog vremena salona.
Sadržaj Vodiča je informativne prirode i ne predstavlja zdravstveni savjet niti preporuku. Prije obavljanja bilo kog tretmana koji je ovdje opisan, molimo Vas da se posavjetujete sa stručnjakom kod koga zakažete termin ili ga posjetite.