Masaža cijelog tijela u salonima ljepote u Banjaluci (4)

Masažni studio Balans Banja Luka

Masažni studio Balans

Kralja Petra I Karađorđevića 68, Banja Luka
Fantastično9.6(5)
Danas radi do 20:00. Sutra radi 08:00 - 22:00.
Masaža za dvije osobe
95
Terapeutska masaža cijelog tijela + stopala
70
Relax masaža cijelog tijela + masaža stopala
70
Sve usluge...
Kozmetički salon Studio Allure Banja Luka

Studio Allure

V kozarske brigade 4b, Banja Luka | Kozmetički salon
Fantastično9.8(4)
Danas radi do 13:00. Sutra ne radi. Prima platne kartice.
Kasična masaža - cijelo tijelo
50
Sve usluge...
Studio za masažu Nervus Banja Luka

Nervus

Jug Bogdana 78, Banja Luka | Studio za masažu
Fantastično10(3)
Posljednji put zakazan danas. Sutra radi 12:00 - 20:00.
Relaks masaža cijelog tijela
35
Sportska masaža cijelog tijela
50
Sportska masaža cijelog tijela (90 minuta)
70
Sve usluge...
Kozmetički salon Cavita Studio Banja Luka

Cavita Studio

Mladena Stojanovića 117 A, Banja Luka | Kozmetički salon
Fantastično10(2)
Sutra radi 10:00 - 20:00.
Masaža cijelog tijela
40
Sve usluge...

Izlistajte svoj salonNajbolji saloni za Masaža (Masaža cijelog tijela) u Banjaluci

Treba Vam masaža (masaža cijelog tijela) u Banjaluci i tražite najbolji ili najpovoljniji salon? Mi imamo najveći izbor izvrsnih salona koji čekaju na Vas! Za svaki budžet masaža (masaža cijelog tijela). Pronađite salone, uporedite cijene, utiske korisnika i usluge i zakažite svoj termin za masaža (masaža cijelog tijela) u Banjaluci na najlakši način. Ako tražite najbolje cijene, svakako provjerite i trenutne popuste i promocije u salonima na SrediMe. U ovome trenutku možete birati usluge 4 dostupnih salona.
Ponuda usluga za masaža (masaža cijelog tijela) u Banjaluci na SrediMe je trenutno u rangu cijena od 35 KM do 95 KM, sa prosječnom cijenom od 60 KM. Svakako, različiti saloni nude uslugu masaža (masaža cijelog tijela) sa raznim opcijama i nivoima usluge koji su uključeni u cijenu.

Masaža cijelog tijela

Masaža cijelog tijela je specifičan doživljaj i užitak. Ona će vam omogućiti da se potpuno opustite i restartujete svoj organizam. U zavisnosti od vrste masaže cijelog tijela, ona u prosjeku traje oko 50 minuta. To je taman toliko vremena da se terapeut temeljno posveti svim oblastima koje se masiraju, odnosno leđima, ramenima, nogama, stopalima, rukama, šakama i vratu. Muškarci obično dobijaju i masažu grudi, dok za žene to nije uobičajena praksa u svim salonima.Masaža cijelog tijela obično počinje tako što se vi okrenete licem na dole i terapeut počinje masažom ramena i leđa. Nakon toga se masaža spušta naniže na vašem tijelu.Kada se okrenete masaža se nastavlja i najčešće se opet završava na ramenima. Ako imate problem sa nekim područjem naročito, terapeut će njemu posvetiti više vremena. To mogu biti bolna leđa ili utegnuta ramena. Predočite svom terapeutu na koje specifično područje da obrati pažnju. Nekome će biti potrebno više vremena za masažu nogu ili ruku, a nekima za leđa. Masaža cijelog tijela se prilagođava svakom klijentu pojedinačno.Uživanje i terapijaMasaža cijelog tijela je terapija za dušu i tijelo. Ukoliko niste sigurni za koji deo tijela da se odlučiite kada... Vidi sve

Najnoviji utisci

10.0 Masažni studio Balans za uslugu Relax masaža cijelog tijela + masaža stopala
Prijatan ambijent. Masaza predivna. Terapeut diskretan, profesionalan.

Vesna, prije 1 mjesec

9.0 Studio Allure za uslugu Kasična masaža - cijelo tijelo
Zadovoljna sam kvalitetom masaze, ali ne i trajanjem masaze. Masaza je trajala 40 min. (mozda i krace) iako je u vasem cjenovniku navedeno trajanje masaze 50 min. 40KM.
Zato nisam ocijenila odnos kvalitet/cijena.

Slavica, prije 1 godina

Vidi sve
Vidi sve tretmane u Banjaluci
Banja Luka, krajiška ljepotica je nadaleko poznata po prirodnoj ljepoti djevojaka, žena, ali dabome i ljepoti i jačeg pola koga, kako urbana legenda kaže ima čak i 7 puta manje u gradu u odnosu na žene. Ipak, popisi stanovnika Banja Luke uveliko demantuju ovaj odnos muškaraca i žena, no ništa ne može demantovati drugu urbanu legendu o gradu na Vrbasu - da su Banjalučanke najljepše žene na čitavom prostoru bivše Jugoslavije, još od davnih vremena i Safikade do modernih banjalučkih zvijezda In... Više o Banjaluci