Masaža cijelog tijela u salonima ljepote u Banjaluci (4)

Studio Allure

V kozarske brigade 4b, Banja Luka | Kozmetički salon
Fantastično9.8(22)
Posljednji put zakazan: juče
Kasična masaža - cijelo tijelo
40
Sve usluge...

Nervus

Jug Bogdana 78, Banja Luka | Studio za masažu
Fantastično10.0(1)
Posljednji put zakazan: prije 9 sati
Relaks masaža cijelog tijela
35
Terapeutska masaža cijelog tijela
40
Terapeutska masaža cijelog tijela
50
Sve usluge...

Cavita Studio

Mladena Stojanovića 117 A, Banja Luka | Kozmetički salon
Fantastično9.6(10)
Masaža cijelog tijela
40
Sve usluge...

Cacao Beauty Centar Banja Luka

Svetozara Markovića 5j - naselje Malbašić, Banja Luka | Kozmetički salon
Fantastično9.3(14)
Masaža cijelog tijela
50
Sve usluge...

Izlistajte svoj salonNajbolji saloni za Masaža (Masaža cijelog tijela) u Banjaluci

Treba Vam masaža (masaža cijelog tijela) u Banjaluci i tražite najbolji ili najpovoljniji salon? Mi imamo najveći izbor izvrsnih salona koji čekaju na Vas! Za svaki budžet masaža (masaža cijelog tijela). Pronađite salone, uporedite cijene, utiske korisnika i usluge i zakažite svoj termin za masaža (masaža cijelog tijela) u Banjaluci na najlakši način. Ako tražite najbolje cijene, svakako provjerite i trenutne popuste i promocije u salonima na SrediMe. U ovome trenutku možete birati usluge 4 dostupnih salona.
Ponuda usluga za masaža (masaža cijelog tijela) u Banjaluci na SrediMe je trenutno u rangu cijena od 35 KM do 50 KM, sa prosječnom cijenom od 42,50 KM. Svakako, različiti saloni nude uslugu masaža (masaža cijelog tijela) sa raznim opcijama i nivoima usluge koji su uključeni u cijenu.

Masaža cijelog tijela

Masaža cijelog tijela je specifičan doživljaj i užitak. Ona će vam omogućiti da se potpuno opustite i restartujete svoj organizam. U zavisnosti od vrste masaže cijelog tijela, ona u prosjeku traje oko 50 minuta. To je taman toliko vremena da se terapeut temeljno posveti svim oblastima koje se masiraju, odnosno leđima, ramenima, nogama, stopalima, rukama, šakama i vratu. Muškarci obično dobijaju i masažu grudi, dok za žene to nije uobičajena praksa u svim salonima.Masaža cijelog tijela obično... Vidi sve

Najnoviji utisci

9.0 Studio Allure
Zadovoljna sam kvalitetom masaze, ali ne i trajanjem masaze. Masaza je trajala 40 min. (mozda i krace) iako je u vasem cjenovniku navedeno trajanje masaze 50 min. 40KM.
Zato nisam ocijenila odnos kvalitet/cijena.

Slavica, prije 11 mjeseci

Vidi sve
Vidi sve tretmane u Banjaluci
Banja Luka, krajiška ljepotica je nadaleko poznata po prirodnoj ljepoti djevojaka, žena, ali dabome i ljepoti i jačeg pola koga, kako urbana legenda kaže ima čak i 7 puta manje u gradu u odnosu na žene. Ipak, popisi stanovnika Banja Luke uveliko demantuju ovaj odnos muškaraca i žena, no ništa ne može demantovati drugu urbanu legendu o gradu na Vrbasu - da su Banjalučanke najljepše žene na čitavom prostoru bivše Jugoslavije, još od davnih vremena i Safikade do modernih banjalučkih zvijezda In... Više o Banjaluci